Vlastite fotografije smještaja

Vlastite fotografije smještaja

Koje su prednosti kada imate vlastite fotografije smještaja?

Fotografije smještaja su jako bitne jer ih koristite za promociju Vašeg smještaja. Apartman ili kuća za odmor je spremna za novu sezonu, ostaje samo pitanje da li prepustiti sve agencijama za iznajmljivanje ili se ipak potruditi da Vaša prezentacija izgleda što bolje?

Koje su zapravo prednosti samostalnog angažiranja fotografa?

1. Stil fotografija

Vrlo bitna stavka prije angažiranja fotografa za fotografiranje Vašeg smještaja je pregled portfolija odabranog fotografa. Stil fotografiranja se dosta razlikuje od fotografa do fotografa, a ono što je jako važno da Vam se dopadaju radovi s kojima se fotografski studio oglašava.

2. Namjena fotografije smještaja

Fotografija Vašeg smještaja ima samo jedan cilj, a to je da vas učini što vidljivijima Vašim gostima. To je prednost angažiranog fotografa. Fotograf će sa Vama proći cijelu nekretninu i dati vlastite savjete kako bi bilo dobro unaprijediti prezentaciju. Ako je potrebno, reći će Vam na što staviti naglasak i prilagoditi će se Vašim željama. Agencije često imaju zadani okvir s kojim rade te imaju propisani broj fotografija koje se izvode po njihovim uputama kako bi im galerije bile ujednačene, a Vaša nekretnina biti će vrlo vjerojatno slična njima.

3. Savjeti pri pripremi za fotografiranje smještaja

Bitna stavka o kojoj puno u posljednje vrijeme pričamo je upravo doživljaj. Kako bi gostima približili doživljaj trudimo se prostor dekorirati i oživiti ga uz detalje. Vaš odabrani fotograf će vam dati savjete kako pripremiti objekt, kada je idealno doba dana za fotografiranje i na što sve treba obratiti pozornost. Iskoristite svaki savjet jer lijepe fotografije će učiniti jako puno za Vaš smještaj i izdignuti će Vas od ostalih. Pogledajte u našoj galeriji kako su se drugi vlasnici pripremili za fotografiranje.

4. Tehnike fotografiranja nekretnina

Tehnike fotografiranja se uvelike razlikuju, a za privatne iznajmljivače se uvijek nudi najbolje. Privatni iznajmljivači i angažirani fotografi imaju zajednički cilj, što bolje prezentirati nekretninu kako bi se uloženi trud isplatio.

5. Prezentacijske svrhe fotografije smještaja

Najbitnije u cijeloj priči oko angažiranja fotografa je što ćete imati fotografije koje Vam se dopadaju i sa njima ćete moći od Vašeg objekta napraviti brend.

Pitate se kako?

Vaše fotografije će biti na svim oglasima i postati će prepoznatljive, biti će poput Vašeg potpisa i biti ćete gostima vidljivi.

Fotografije od većine agencija nećete moći koristiti te ako se “poslužite” sa njima mogli bi dobiti račun za korištenje istih, na to svakako obradite pozornost.

Zapratite nas na Facebook i Instagram profilima!