Savjeti

Fotografiranje nekretnina – nekoliko savjeta

Kako bi vaši objekti izgledali savršeno na fotografijama i imali notu prave kuće za odmor ili apartmana rado ćemo sa vama podijeliti nekoliko savjeta kako se pripremiti za fotografiranje nekretnina. Najbitnija stvar koju morate napraviti prije dolaska fotografa je svakako generalno i detaljno očistiti Vaš objekt. Mnogi će se pitati zašto ili iz kojeg razloga jer se to “ionako na fotografijama ne vidi”.

Fotografiranje apartmana Plaza, Opatija
Plaza Apartments, Opatija

Kod objekta koji je generalno očišćen fotografije su prozračnije, lakše je fotografirati jer ne moramo voditi računa na koju stranu je pala prašina te dali postoje neke nečistoće u objektu. Kada smo mi slobodni odabrati najbolje kuteve bez izbjegavanja “neugodnih situacija” onda fotografije dobivaju na punoći i ljepoti fotografije koja će u konačnici prodati Vaš objekt.

The Villa

Nakon dogovorenog termina za fotografiranje vaše nekretnine postavite se u ulogu gosta te zamislite što bi on u Vašem objektu volio pronaći (čistoću objekta, dekoracije, detalje, zdjela sa voćem, piće dobrodošlice … ). Pripremite objekt onako kako ga vi vidite i želite prezentirati u najboljem svjetlu jer jedino tako fotografije gdje se vidi trud domaćina dobivaju najbolje ocjene, a uz to i maksimalan broj gostiju.

Fotografiranje apartmana Opatija - dnevni boravak
OLA Apartmani