Radni vikend u Dubrovniku

Radni vikend u Dubrovniku

Dubrovnik je bio ovaj vikend destinacija Studija Saršon!

Već duže vremena uspješno surađujemo sa Novasol grupacijom, kompanija u rastu i razvoju koja poziva svoje partnere na godišnji sastanak gdje im predstavlja viziju i ciljeve za narednu godinu. Iznimna nam je často biti dio tima najveće europske grupacije za iznajmljivanje privatnih smještaja. Kako je fotografiranje nekretnina vrlo bitna stavka za sve iznajmljivače pa tako i za Novasol dočekali su nas u petak sa domjenkom dobrodošlice u Hotelu Rixos Libertas Dubrovnik. U ugodnom društvu i klapskoj pjesmi uživali smo u razmjenjivanju iskustava vezanog za fotografiranje objekata. Subota je bila veći dio radna gdje su se održavali seminari na temu turizma.

Nakon radnog dijela, koji je uvijek zanimljiv, uživali smo u šetnji Stradunom, u predivnom pogledu sa Srđa na Dubrovnik te u brojnim turističkim sadržajima koje ovaj dio Hrvatske može ponuditi. Predivni hoteli, kongresne dvorane i široka turistička ponuda ne ostavlja nikoga ravnodušnim pa nije ni čudo da brojne zvijezde često posjećuju ovaj predivni grad na koji možemo biti ponosni.

Dubrovnik je jedna od najljepših destinacija na svijetu, kako u pogledu kulturne baštine tako i u pogledu turističke destinacije za odmor. Grad se nerijetko naziva ”biserom Jadrana”, a 1979. godine dodan je na UNESCO-v popis Svjetske baštine kao grad bogate kulture i povijesti.

Stari grad Dubrovnik smješten je unutar gradskih zidina dugih 1970 metara, koje su tijekom stoljeća služile za obranu od raznih prijetnji, a danas predstavljaju najveću gradsku atrakciju.

Vrata od Pila i vrata od Ploča koja veže glavna gradska ulica – Stradun, označavaju ulaz i izlaz iz gradskih zidina i Dubrovnika kao grada muzeja i kazališne scene. Uz bogatu i raskošnu povijest i baštinu, Dubrovnik je grad vrhunskih delicija, prekrasne prirode i ljubaznog stanovništva, stoga odvojite svoje vrijeme te istražite sve mogućnosti koje vam pruža kako biste osjetili duh vremešnog grada.

Pogledajte više o Dubrovniku na: www.tzdubrovnik.hr

Novasol Hrvatska: www.novasol.hr

Uživajte u galeriji fotografija 🙂