Fotografiranje kampa Lavanda, Orebić

Fotografiranje kampa Lavanda, Orebić

Studio Saršon kao profesionalni foto studio specijaliziran za fotografiranje nekretnina fotografirao je turistički kamp i njegove mobilne kućice. Fotografiranje kampa sa mobilnim kućicama pravi je izazov jer su kućice relativno male kvadrature sa puno sadržaja što predstavlja izazov svakom fotografu.
 
Kamp Lavanda smješten je uz more u podnožju planine Sv. Ilija na nekoliko minuta udaljenosti od prekrasnog mjesta Orebić. Predstavlja idealnu oazu za uživanje u odmoru i odlično je polazište za izlete na otok Korčulu, Mljet, uspon na planinu Sv. Ilija, biciklističke ture, ronjenje.
  
Mirna lokacija uz zadivljujuće pješčane i šljunčane plaže, miris borovine, sunce i turisti bili su nam pravi motiv da odradimo fotografiranje što je bolje moguće kako bi krajnji klijent bio zadovoljan jer je to ono što je nama najvažnije. Studio Saršon uvijek brine o svojim klijentima te im pruža kompletnu podršku i asistenciju kako bi fotografiranje nekretnina njima bio što manji stres i kako bi sve proteklo u najboljem redu.
Pobrinuli smo se za dekoraciju svake mobilne kućice