Apartman Opatija

Apartman Opatija

Apartman Opatija ima čast biti dio Stare dame u Opatiji koja nosi titulu jedne od najelitnije mediteranske destinacije više od 170 godina je još uvijek privlačna i zanimljiva mnogim gostima koje se rado vraćaju. Ne čudi nas želja mnogih ljudi da imaju vlastitu nekretninu baš tu u Opatiji, kuću, stan ili apartman koji će posjećivati tokom cijele godine gdje blaga mediteranska klima.

Tako nam i započinje priča o apartmanu koji se smjestio malo iznad same Opatije. Novouređeni apartman u privatnoj kući bračnog para iz Zagreba koji uživa već dugi niz godina baš tu u ovom prekrasnom gradu. Ideja prilikom samog uređenja prostora je bila obnoviti sam objekt i dovesti ga na suvremeni stambeni nivo, a istovremeno su željeli istaknuti sve što je vrijedno na primorskoj građevini iz 1898.g. poput kamenih zidova, drvenih greda i obruba ciglenih lukova vrata.

Interijer je moderno uređen i opremljen suvremenim namještajem te uz velike prozore i staklene stijene daje osjećaj prozračnosti i prostranosti.
Apartman  se nalazi u prizemlju i sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, dvije kupaonice, blagovaonice, kuhinje, saune sa relaksarijem, natkrivenim loungeom te terasom sa pogledom na Opatiju, Rijeku i cijeli Kvarnerski zaljev. Posebnost ovog apartmana je i okućnica, kako se on nalazi u prizemlju ima prekrasan travnjak sa tušem. To nam daje veliki plus u samom osjećaju privatnosti i slobode.

Fotografiranje nekretnina je nešto čime se bavimo dugi niz godina te detalji koji su bitni na turističkim fotografijama kojima predstavljamo apartman ili kuću poput kamenih zidova, drvenih greda, pogleda kroz prozor uz realan prikaz, nama ne predstavlja nikakav problem. Izbjegavamo fotografije gdje imamo previše nepotrebnih sjena, naši zidovi su bijeli kako i u prostoru gdje smo fotografirali, a pogledi kroz staklene stijene su baš onakvi kao sto su i u samom prostoru. Uz kvalitetne fotografije puno lakše ćete promovirati vaš objekt te će ga i sam gost lakše odabrati.

Spavaća soba, kao što se vidi i na fotografijama jako je lijepa i ugodna te smo namjerno spajali prostore radi osjećaja prozračnosti. Iz spavaće sobe imamo pogled na blagovaonu i staklenu stijenu, dok nam dnevni boravak krase dva velika staklena prozora. Bilo bi šteta ne naglasiti tako lijep pogled iz spavaće sobe koju pruža ovaj apartman Opatija, obzirom da spavaća soba nema prozore.

Dnevna soba je moderno uređena i ima prekrasan kamin koji naglašava osjećaj luksuza i udobnosti prostora. Kameni zidovi, drvene grede, moderan namještaj, sve su to detalji koji nam podižu dizajn ovog interijera na jednu višu stepenicu. Uz umjetničke slike na zidovima cijela priča je zaokružena kao mjesto za savršen odmor.

Poseban naglasak u ovom apartmanu bi stavili na blagovaonu koja nas je osvojila na prvi pogled. Velike zidne stijene koje se mogu otvarati. Odlična ideja za sve koji vole uživati u prirodi.

Fotografijama smo pokazali ovaj predivan apartman kao savršeno mjesto za odmor bez obzira radi li se o vikend odmoru ili godišnjem odmoru. Savršeno je za sve koji vole uživanje u prirodi, privatnost i relax zonu, a opet na korak od gužve na plažama, finih restorana i mjesta za zabavu i druženje.

Uživajte u fotografijama koje smo napravili za ovaj smještaj u Opatiji, a možete nas pratiti i na instagramu: