5 dobrih savjeta koje vrijedi iskoristiti

5 dobrih savjeta koje vrijedi iskoristiti

Savjeti za fotografiranje koji zlata vrijede

Mnogi od vas čekali su pravi timing za fotografiranje nekretnine. To vrijeme nam je stiglo! Nadamo se da će vam pomoći ovi savjeti za fotografiranje!

Trava je zelena, stabla su dobila lišće, dani su duži… osjeti se dolazak ljeta. Uredili ste objekt, sve je spremno, a mi ćemo rado podijeliti nekoliko korisnih savjeta za pripremu vašeg objekta za fotografiranje.

1.Očistite nekretninu

Iako se često čini da malo prašine neće smetati na fotografijama, često se prevarimo i baš to bude problem. Potrudite se da Vaš turistički smještaj izgleda čisto i sjajno i ne zaboravite da svi volimo kada vidimo čist smještaj.

2.Uklonite osobne stvari

Možda ste boravili u smještaju te ne zaboravite kako je potrebno ukloniti sve što bi gosta moglo podsjetiti da je netko tu boravio prije njega.

To se odnosi na sve sitnice od zajedničkih fotografija, četkica za zube, šampona koji vi koristite pa do sitnica koje ste koristili boraveći u prostoru.

3.Napravite svoju check listu

Zamijenite žarulje koje ne rade, uklonite spužvice, detergente za održavanje, metle i kante na spremite na neko skrovito mjesto. Uklonite sve stare reklame, brošure i sakrijte kablove od televizije, kuhinjskih uređaja i produžne kablove kako bi prostor izgledao urednije.

4.Dekorirajte prostor

Očistili ste prostor, uklonili sve što Vam smeta, e sad je vrijeme za dekoriranje prostora.

Napravite krevete sa kompletnom posteljinom, prebacite prekrivač preko kreveta koji će izgledati puno elegantnije, na noćni ormarić stavite šalicu kave ili cvijet. Možete staviti doručak u krevet na poslužavniku. Ručnici neka budu uredno složeni u kupaoni, u blagovaoni postavite stol za ručak ili doručak, u kuhinji je uvijek dobrodošla zdjela s povrćem koja će unijeti malo boje i živosti u prostor.

U dnevnoj sobi pripremite bocu vina s čašama i jagodama ili grožđem, ovisno o dobu godine.

Neka eksterijer apartmana ili kuće bude uredan, pokošena trava, lijepo složen stol i stolice sa zdjelom voća te posložite ležaljke oko bazena. Uz otvorene suncobrane doživljaj će biti potpun.

5.Dolazak fotografa

Upalite sva svjetla u prostoru, otvorite sve grilje/škure te upoznajte fotografa s prostorom koji se fotografira. Recite nam svoje želje i sve što je vama bitno te poslušajte i njegove savjete. Za malo više ideja kako pripremiti objekt svakako posjetite našu galeriju fotografija.

Fotografiranje može započeti!

Zapratite nas na Facebook i Instagram profilima!