Dopustite nam da se predstavimo! 

Studio Saršon profesionalni je foto studio koji se bavi fotografiranjem nekretnina i vjenčanja. Slikanje apartmana, kuća, villa, hotela i kampova vrlo je složen i kompleksan posao koji se bez stručnosti i profesionalnosti teško može kvalitetno odraditi.

Vaši objekti vole Studio Saršon!

Profesionalni fotografi

Mladi tim profesionalnih fotografa koji prate brze trendove i prilagođavaju se stručnim usavršavanjem u svijetu fotografije.

Edukacije, tečajevi i seminari su nas doveli na razinu profesionalnih fotografa kojima je to posao i način života.

Postavljamo trendove

Kvalitetnom opremom, iskustvom i znanjem koje nadograđujemo možemo Vam ponuditi zavidnu razinu profesionalnih fotografija.

Studio Saršon se specijalizirao za dvije grane fotografiranja i trudi se biti među najboljima u profesionalnoj fotografiji te postavlja nove trendove.

Najviše volimo

Naša specijalnost u svijetu fotografije su vjenčanja i nekretnine. Odabrali smo dvije grane kako bi u njima bili najbolji jer na manje ne pristajemo!

Najviše volimo slikanje apartmana, kuća, villa, hotela i kampova jer smo u tome specijalizirani!

Profesionalno slikanje apartmana - Studio Saršon
Upoznajte Studio Saršon – Profesionalno slikanje apartmana za prodaju i najam

Zašto baš mi?

Naša stara ljubav arhitektura se sjedinila sa fotografijom te smo dobili odličan spoj za mnoge iznajmljivače i prodavače nekretnina. Svakoj nekretnini prilazimo sa velikim poštovanjem te je prikazujemo putem fotografije na najbolji mogući način. Vrijednost kvalitetnih fotografija nekretnina i njihov vjeran prikaz povećati će booking kod iznajmljivača, ali i usmjeriti Vaše goste koje ste priželjkivali.

Svaku emociju, toplinu i trenutak ljubavi želimo zabilježiti. Kako bi te uspomene trajale vječno i osvježile važne događaje u Vašem životu mi smo odlučili fotografirati vjenčanja i postati dijelom najljepšeg dana u Vašem životu.

Sad kada znate zašto baš mi, pogledajte kako radimo.

Kako bi nas bolje upoznali najbolje je provjeriti našu galeriju radova, jer kao što svi znamo fotografija govori više od 1000 riječi. Pa stoga, uživajte u foto galeriji i nadamo se da će vam se svidjeti.

Možete nas pratiti i na Facebooku i biti u toku sa najnovijim novostima iz svijeta fotografiranja nekretnina.

 

Naši klijenti

Baš i Vi možete postati ponosni klijent